St. Vaast en omgeving

Een dagje St. Vaast. Dus besloten maar naar St. Mere Elise te gaan, op de fiets. Totaal vandaag zo’n 60 a 70 km gefietst. Toch een mooi stukje voor een bezoek aan het Airborne museum. Speciaal als eerbetoon aan de luchtlandingstroepen die in dit gebied zware strijd hebben geleverd met de Duitsers. De paratroeper aan de kerktoren hangt er nog steeds. Hij heeft het toentertijd in ieder geval overleefd. Onderweg ernaartoe ook veel herinneringen aan de strijd van juni 1944. Uiteraard moest er ook weer teruggefietst worden. Het was een heerlijke dag. Morgen weer vroeg op ivm de opening van de keersluis. Na een heerlijke Cobb menu werd de avond speciaal voor ons afgesloten met een spectaculair vuurwerk. We zaten eersterangs.


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}