25 juni

Gisteren al op de boot maar te weinig wind om te gaan varen. Dus weer lekker prutsen aan boord. oa met de navigatieprogramma’s. Vooral het synchroniseren tussen de plotter en de tablet. Beide met Navionics. Ook de stootwillen van nieuwe hoezen voorzien.

Vandaag komen de mannen, Ronald en Gerard, meevaren. Gelukkig staat er meer wind. Leuk om ze weer te zien. Ronald na 4 jaar, aangezien die 3 jaar op Curacao gewerkt heeft. Gerard alvast weer een keer dit jaar als voorproefje, aangezien hj weer meegaat met de aanbrengtocht in de vakantie.

Mooi op tijd vertrokken richting Oosterschelde. Naar de Oosterschelde kering en via Colijnsplaat weer terug. Toch een mooi stukje van ca. 40 mijl. Daarna opruimen en weer in de auto, kunnen we de 2e helft van Oranje nog zien. We hadden ons dus helaas iet hoeven te haasten. Een afgang tegen Tsjechiƫ.

Logstand 17161 nm. Motoruren 1431,4 hr.


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}