7/8 en 9 mei

De vrijdag gelijk meepakken was de boodschap. Geweldig mooi zeilweertje van 10 – 18 knopen wind. Redelijk op tijd uitgevaren voor wederom een rondje Oosterschelde. Via de Keeten en het Brabants Vaarwate rvia Wemeldingen en Goesche Sas naar de Zeelandbrug en weer terug. Toch een mooie 32 mijltjes op de klok. De boot liep fantastich, tot aan 8,4 knopen door het water. Heerlijk. De zon stond ook nog eens strak aan het firmament. Aleen de temperatuur bleef nog achter. Na een heerijke dag weer terug naar de box in St. Annaland. Moe maar voldaan.

Logstand 16835 nm. Motoruren 1408,1 hr.


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}