20-21 september

We gaan er nog even van profiteren dit weekend, solo richting de stormvloedkering, ankeren in de betonhaven is de bedoeling.

Het komt qua stroming niet gunstig uit, maar we hebben de tijd. Er stond een aangenaam briesje om te zeilen. Tegenstroom , maar goed. ‘s avonds om 17.30 viel het anker in de betonhaven, in een keer weer goed. Fantastich weer vandaag, dus een duik moet kunnen. brrr, maar wel lekker. Heerlijk relaxen in de avondzon.

De volgende dag mooi bijtijds vertrokken met een lekker windje. Langs de kust via Colijnsplaat, richting de Zeelandbrug. Nog even flink de motor bij om de brugopening te halen, anders moet ik een uur wachten. Het ging net. Toen op de laatste wind richting Sint Annaland.

Weer heerlijk gezeild dit weekend. Hoe lang nog?

Logstand 16729 nm. Motoruren 1401,0 hr.


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}