28,29 en 30 augustus

Donderdagavond weer naar de boot, heerlijk er weer tussenuit. Op vrijdag lekker rustig aan gedaan, Johan en Jeane waren op vakantie in Zeeland en zijn op bezoek geweest. Hebben ze de boot ook een keer gezien. Ook nog lekker klussen, kitnaad van 2×11,50 m1 verwijderd, dat hoort er ook bij.

Op zaterdag hadden we Luc Nefkens, die voor de derde keer terugkwam, weer aan boord, samen met vriendin en drie kinderen. ‘s Morgens goot het behoorlijk, maar toch het meeste gedeelte van de dag droog gehad. De wind iet et echter weer eens afweten, ondanks de voorspellingen, van eerst wel 6 bf. Zelfs op het Grevelingenmeer nog gezwommen. Raar weer dit weekend.

Zondag weer lekker rustig aan gedaan en weer wat klusjes gedaan aan het teakdek, tussen de regenbuien door.

Logstand 16612 nm. Motoruren 1389,6 hr.


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}