Er stond weer weinig wind vandaag. Op de motor/zeil gevaren naar Kortgene waar we Johanna en familie op hebben gepikt. de jongens hebben al in de haven heerlijk gezwommen. Via het Veerse meer de Oosterschelde op, daar dreigde het behoorlijk en we kregen ook een bui over ons heen. er kwam gelukkig ook wat wind uit, dus nog even heerlijk gezeild. Er bleef echter een hardnekkig lucht hangen, met onweer. Dus op naar Goesche Sas. Helemaal aan het eind van de steiger gelegen, daar kon ook nog lekker gezwommen worden. ‘s Avonds ging uiteraard de Cobb weer aan.

Logstand 16584 nm. Motoruren 1383,0 hr.


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}