Vanmorgen vroeg vertrokken, rond 07.00 uur. Nog stroom mee naar Vlissingen. Dacht het hele stuk te moeten motoren, maar dat viel mee. Nog een heerlijk stuk gezeild, de goede richting op. Halverwege echter nam de wind af en moest de motor aan om de blauwe golf naar Middelburg te kunnen halen. Dat kwam allemaal goed. 10.10 gingen we met zo’n 10 boten richting Middelburg. Daar even een bezoek aan Jos Boone voor wat spulletjes en controle van de GPS ontvanger. Een superzaak hier in Middelburg.

Daarna doorgetuft naar het Veerse Meer. Een plekje gevonden op precies dezelfde plek als de heenweg. Superplaatsje. Heerlijk zwemmen.

Logstand 16565 nm. Motoruren 1379,4 hr.


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}