06 augustus Nieuwpoort

We blijven vandaag toch nog maar een dagje liggen. Het is mooi weer en weer een fietsdagje. Op naar Veurne. Binnendoor door Belgiƫ. In heel Nieuwpoort moet je een mondkapje drgen, ook op de fiets. Heel raar. Snel af ls dat ook maar kan. Heerlijk gefietst naar Veurne, een mooi stadje en daar lekker een drankje gedaan. Daarna door weer richting de kust. Oa. door De Panne, Koksijde en Oostduinkerke weer naar Nieuwpoort. In Nieuwpoort maar eens lekker een patatje genomen bij de frituur. Lang geleden. Het is vandaag nog wel uit te houden, de komende dagen wordt het snoeiheet, blij dat we op het water zitten.


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}