Vandaag is het wisseldag. Gerard, Cock en Isabel gaan weer naar huis en Simone komt hiervoor weer in de plaats. Simone is vanmorgen om 6 uur vertrokken vanuit Doetinchem. De boot nog even lekker schoongemaakt en ontbeten, na de eerste brugopening gepakt te hebben om de haven in te varen. Het is al te zien, de kermis staat er weer. We kunnen onze lol op??!! De havenmeesters hadden al geklaagd dat dit altijd in augustus langs de haven stond. vanaf 3 uur tot 12 uur feest. Na de komst van Simone alle spullen ont- en geladen aan boord, inclusief de mountainbikes.

‘s Middags nog even lekker naar het strand gelopen. Er stond nog steeds een flinke wind.

Toch lekker geslapen, ondanks de kermis.


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}