Vroeg op, weer om 06.00 uur los vanuit Dieppe. We lieten de eindbestemming nog even open, afhankelijk van de snelheid en het weer. Het kon Boulogne, Calais of Duinkerken worden. Voor Boulogne werd al snel besloten dat het verder moest, het was op zee al ruim boven de 30 graden, wat zou het in de haven wel niet zijn. Het begin rustig, maar al snel hadden we landwind. Zo’n 15-20 knopen. Als een speer gingen we. Na een paar uur was dit effect verdwenen en werd het wat rustiger. Wel weer tijd voor de genaken, dus die ging ook weer omhoog. Veel gezet deze vakantie. de koersen waren er ook uitermate geschikt voor. Uiteindelijk besloten om dor te gaan. naar Duinkerken, echter voor Calais ontstonden ineens donkere wolken. Toch maar Calais. We hadden dit nog maar net besloten of we kregen wind van 30-35 knopen over ons heen. Snel proberen te reven, maar toch maar helemaal weggehaald, het was nog een paar mijl naar de ingang. ‘s Avonds aan de mooring voor de haven blijven liggen. Morgen naar binnen waar de bemanning weer van boord gaat. Simone komt ze vervangen (op het land dan), gezellig weer samen.

Logstand 16430 nm. Motoruren 1367,0 hr.


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}