Vroeg vertrokken uit St. Vaast, de keersluis stond tot 7 uur open, maar wij gingen er 06.00 uur doorheen. Op naar Fecamp.

Het begint rustig vandaag. Zelfs haast te weinig, maar dat duurde niet lang. De rest van de tocht tussen de 15 en 20 knopen wind gehad. Helaas weer achterlijk, dus maar weer af kruisen. Behoorlijke zeegang, dus veel stuur werk. Heerlijk zeilweer met de hele dag zon.

Vlak voor Fecamp kwamen we de Optie van Rudie ook nog tegen, op weg naar het Westen. De haven was redelijk vol deze keer. Toch een plekje naast een andere Hanse. Er stond echter wel een flinke deining in de haven, waardoor het een gigantische klotsbak werd. Irritant. tegen de ochtend werd het pas rustiger.

Logstand 16312 Nm. Motoruren 1360,5 hr. 


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}