26 juli Cherbourg – St Vaast

Vertrek rond 11 uur. Een fatsoenlijke tijd alweer. Het is ook niet zo ver naar St Vaast, zo rond de 30 mijl. Er staat best wel een lekker windje, echter het eerste stuk achterlijk, dus met die stroming vaar je de wind haast dood. De laatste 15 mijl ging het echter heerlijk, lekker aan de wind richting St. Vaast. De kering staat daar open van 12.45 tot 18.20 uur. Dar moet je hier altijd rekening mee houden. Op een enkel spettertje na is het droog gebleven met zo’n 10-18 knopen wind. In de haven een mooi plekje gezocht voor twee nachten, morgenavond komt Gerard aan boord voor de terugtocht naar Calais.

Logstand motoruren 1360 hr.


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}