Vandaag gaan we de omgeving verkennen, te voet. De invaart val bijna helemaal droog, dus dat is altijd leuk om te zien. Volgens de aankondiging wordt het havencomplex bijna verdubbeld, ze gaan een nieuwe Sill aanleggen een stuk naar zee toe, zodat er een veel groter bassin komt. Had eigenlijk klaar moeten zijn, maar het begin is er net.

Door het dorpje gelopen richting Cap Carteret, daarna langs de kust over een pad weer terug. Mooie vergezichten en Jersey voor de deur.(15 mijl)

Echter geen grote winkel in het dorp en we wilden gaan cobben. Isabel heeft samen met de buurman een flinke wandeling gemaakt om vlees te halen. Bleek ik uiteindeljk geen briketten aan boord te hebben. Toen maar in de pan. Ook lekker. Gerard geappt of hij ze maandag mee wil nemen als hij aan boord komt.


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}