26-28 juni Oosterschelde- Noordzee

Het beloven zeer warme dagen te worden, dus een extra dagje vrij genomen. Het was oo mooi weer, dus op mijn gemakje lekker naar de betonhaven gezeild. heerlijk voor anker, lekker eten en zwemmen. Dit is ideaal.

Morgen beloofd het ook weer mooi te worden, dus een rondje Noordzee staat op de planning. Met de stroom mee naar buiten en met de kentering weer naar binnen. Onderweg kwamen er berichten van onweer en windstoten. Toen toch maar besloten in de Roompot Marina te overnachten. Gelukkig bleef het noodweer uit. Op zaterdag met een perfecte toenemende wind teruggevaren naar St. Annaland. Een heerlijk zeilweekend.

Logboek 15789 nm. motoruren 1328,6 hr.


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}