Vandaag eindelijk weer vertrek, wel een klein stukje, op naar Ile de Groix. We moesten nog wel even wachten, want e lagen vast in de modder. Onderweg kwamen we de Gitana nog tegen die al snel > 20 knopen voer. Pittig windje, maar heerlijk om weer te varen. Ile de Groix is al lang zichtbaar. Bij binnenkomst konden we verrassend nog net het droogdok binnen. Achter de deur. Voor de jonges een paar fietsen gehuurd, zodat we lekker rond konden voor mooie uitzichten. ‘s avonds heerlijk gegeten aan de haven. Dit is echt een vakantie eiland.

Logstand 14555 nm . Motorstand 1248 hr.

 

 

 

 

 

 

 


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}