11.00 uur vertrek uit Boulogne, gelukkig weer mooi weer. Ook een heerlijk windje om te vertrekken. helaas uit de verkeerde hoek, Zuidwest. Eerste stuk hebben we goed door kunnen zeilen, echter na een paar uur was de wind zo goed als op. Hoe komt dit toch? Midden op zee, te weinig wind om te zeilen. Maar goed dat we een motortje bij ons hebben. Een mooie heldere nacht volgt, veel sterren en een uitmuntend zicht. We waren qua timing niet mooi op tijd bij Cherbourg, we waren veel te vroeg. Dat betekend dus tegenstroom en dat is niet mis hier. Dan duren de laatste mijlen wel erg lang. Maar mooi weer en de eerste dolfijnen gespot. Die zouden we hierna bijna iedere dag zien. Fantastisch.
Om 16.30 uur lagen we vast in Cherbourg. Biertje wijntje, Gin en Tonic en hapjes. Heerlijk weer.
Gelijk de tank weer vol voor de volgende trip.
260 nm in 31 uur.

Logstand 14259 nm. Motoruren 1222 hr.


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}