26 augustus Middelburg – St. Annaland

Het zit er weer bijna op, voorbijgevlogen, altijd tekort.
Vandaag het laatste stukje, solo, van Middelburg naar St. Annaland. Binnendoor, zal dus wel weer veel motoren worden. Het Veerse meer nodigt ook niet altijd uit tot zeilen, toch heb ik hier veel gezeild. Ik had de tijd, want morgen wordt ik pas weer opgepikt door Simone en Thomas.
Het is schitterend weer. Zo warm hebben we het niet gehad deze vakantie. Het weer is dit jaar wisselvallig, niet echt slecht, maar ook niet supergoed. Veel dagen super zeilweer, andere dagen helemaal niet. De ene dag veel te veel wind, de andere dag veel te weinig. Maar ja, zo is zeilen, aanpassen aan de situatie.
Na het passeren van de Veerse sluis was het heerlijk zeilen over de Oosterschelde. Heerlijk om af te kicken.  In de haven heb ik mezelf eerst maar eens getrakteerd op een heerlijke patat en frikandel speciaal.

Logstand 11605 nm.  Motoruren  964 hr.

Totaal gevaren deze vakantie 974 nm. waarvan 85 motoruren.


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}