24 augustus Dover- Oostende

We vertrokken toch allemaal gezamenlijk voor de overtocht. Dit keer uit de Oostelijke uitgang, voor de ferry’s langs.  Altijd een bedrijvigheid met die ferry’s, die naar binnen en naar buiten gaan. Goed opletten dus. Er stond een heerlijk windje, gennaker weer. Tot aan het TSS onder gennaker gevaren. Toen moesten we teveel oploeven en begon het ook weer harder te waaien. Het was druk op de snelweg. Een paar keer uit moeten wijken.
Kijken hoever we komen,, voordat de stroming teveel tegen gaat staan. Op naar Duinkerken, daar voorlangs via het Trappegeer weer verder. Nieuwpoort voorbij en dan naar Oostende. Alleen de Blue Note was nog mee hier naartoe. De rest voer door naar de Roompot of IJmuiden. Wij gingen lekker plat. Het was inmiddels ruim half 10. Helaas zou er morgen voor het laatste stukje zee, weinig tot geen wind staan.

 

 

 

 

Logstand 11542 nm.  Motoruren  955 hr.


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}