11, 12 augustus St Valery – Dieppe – Le Treport

Weer vroeg vertrokken om 06.30 door de brug bij St Valery. Op naar Dieppe. In het begin weinig wind, maar toch nog een lekker lopend windje naar Dieppe.  Met stroom mee uiteraard. In Dieppe een tij gewacht, lekker in het zonnetje, om met tij mee weer mee te vertrekken naar Le Treport. Daar moet je ook aankomen met opkomend tij.  Helaas was een groep toerzeilers ook daarnaartoe op weg. Het was een klein haventje, wat tot gevolg had dat we drie uur in de havencomplex hebben liggen dobberen om naar binnen te kunnen door de sluis. Waardeloos geregeld daar. Uiteindelijk toch een plaatsje gekregen.  9 uur inmiddels. Dus slapen en morgenochtend weer weg. 

Logstand 9660 Nm. Motoruren 803,6 hr. (Waarvan 3 uur dobberend in de havencomplex van Le Treport)

Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}