1 augustus

Vandaag een dag blijven liggen in Ouistreham. Mooie haven, lekker rustig. Het valt wel op,dat het overal veel rustiger is, de redelijke wind pal west heeft waarschijnlijk veel zeilers ervan af gezien hierheen te vertrekken. ‘S morgens het dorpje verkend en naar het strand geweest, uiteraard ook om Mia lekker te laten spelen op het strand. Zand vind ze heerlijk. 

In de middag op de fiets langs het kanaal richting de Pegasus Bridge, de beroemde brug uit WO II?
Hier is het eerste plaatste dat bevrijd werd. De brug moest moest behouden worden om snel op te rukken. De Duitsers mochten hem niet opblazen. Met hanggliders landen ze vlakbij de brug en konden hem vrij eenvoudig innemen.


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}