27-29 juli Dieppe

De dagen doorgebracht in Dieppe. Een redelijk stevige wind precies uit de richting waar we heen willen. Er kwamen veel schepen terug die het toch wilden proberen. Hier kwamen we de groep toerzeilers die naar de Lyme Bay wilden ook tegen, met oa de Mercurius, de Acqua Cheta, Quintet en de Blue Note, allemaal uit vorige tochten. Relaxen dus. De buiskap nog even gedemonteerd en naar de zeilmaker, die hem weer gestikt heeft. Ook nog wat fietsen in de omgeving. Bergje op en Bergje af. Het is gelukkig geen 30 graden. Wel prima zomerweer, rond de 20 graden. Simone is na haar werk in de auto gestapt en was rond 23.00 uur in Dieppe. Thomas bleef nog tot zaterdagmorgen, vertrok hierna direct, hij moest dat weekend ook nog overhuizen. 

Al met al toch goed vermaakt hier. 


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}