26 juli Calais-Dieppe

Weer op tijd vertrokken, 06.30 los.

Eerste stuk op de motor tot vlak bij Griz Nez. Pal in de wind.
Daarna de zeilen gelezen en recht op Dieppe aan. Eerst was er nog het plan om naar Engeland over te steken, maar de wind staat helaas net niet gunstig genoeg, dat zou betekenen dat we vanaf Dover kruisend richting Brighton of Eastborne hadden moeten gaan. Daar is de afstand te lang voor. Dan maar naar Dieppe. Uiteindelijk een super zeilden gehad. 10-15 knopen wind. 40-50 graden aan de wind. Afstand ca.. 77 mijl. Bij aankomst lag de toerzeilers club die naar de Lyme Bay wilde gaan er ook. Gezellig. Aankomst 19.30 uur.  

Logstand 9449 Nm. Motoruren 783,6 hr.

Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}