3-4-5 oktober

Dit weekend staat het vriendenweekend weer op het programma. Er is afgesproken vlak bij Port Zelande. Langs de dijk. Samen met Ferdinand en Angelique en Bert en Annemarie. Isabel was met ons mee. Voor Mia was hethet tweede weekend op de boot. Heerlijk gewandeld en gegeten aan het strand. We hadden het weer ook weer mee. ‘s Avonds mosselen en voor mij vlees gegeten bij de Twister aan boord. Zondags teruggevaren naar Bruinisse. Morgen hadden we ook nog. Simone is maandagmorgen op de fiets gestapt naar St. Annaland om de auto op te halen en wij gingen op stap naar Dintelmond, onze winterligplaats. Het is weer voorbij deze mooie zomer.
Logstand 8571 Nm. Motoruren 726,5 hr.


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}