4-5 oktober – vriendenweekend Grevelingen

Dit weekend was het weer vriendenweekend. Hier zagen we de Optie, de Twister en de Native.
We waren dit jaar met een club van zo’n 15 personen. Thomas had zijn studievriend Martijn meegenomen. Fantastisch weer gehad, behalve ‘s avonds tijdens de barbeque cq kampvuur. Toen kwam de regen met bakken uit de lucht. De drank stroomde weer rijkelijk. Uiteindelijk gevlucht naar onze boot, onder de cabrioletkap. Zondagmorgen vroeg op, want de mannen moesten nog varen bij de Grevelingen winterwedstrijden. Ook hier fantastisch weer gehad. mooie wind en beter gevaren dan vorig jaar. Dit ziet er veelbelovend uit, na de uitgebreide reparatie van de Optie.
Zondag eind van de dag weer teruggevaren naar St. Annaland. Om 19.00 uur weer vast in de box.


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}