16 augustus Zierikzee-St. Annaland

Vandaag de laatste mijlen van de vakantie gemaakt. Samen met Peter, Richard en Joost naar St. Annaland gevaren. Er stond nog meer wind dan gisteren. We waren iets te vroeg voor de Zeelandbrug, dus een half uurtje rondgevaren. Tege de stroom in nog steeds 6 tot 8 knopen over de grond. Rond 15.00 uur waren we weer in de haven. Simone kwam samen met Isabel mij ophalen. Lekker de boot gesopt en schoongemaakt. Heerlijk als afsluiting wezen eten bij Havenzicht. ‘s Avonds wilde ik nog even de kap erop zetten, maar daar ging iets mis. Een roestvrijstalen stang van de kap gleed overboord het water in. Het ois 5,5 mtr diep. Balen. Dat wordt zwemmen morgen. Proberen een duiker te regelen, maar dat was niet gelukt. Wetsuit aan en in het water. Na een tijdje zoeken had ik hem gelukkig gevonden. het water is hier lekker helder.
LOGSTAND 7583 nm. MOTORUREN. 674,1 hr.

 
 

 


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}