9 augustus Poole-Portsmouth

Vandaag met vrij harde wind vertrokken vanuit Poole. De rivier af ging het al vrij hard, Simone wilde l reven.  Eenmaal de rivier af gingen we vrij ruim varen. Hierdoor nam de helling af. We gingen met flinke snelheid op de Solent af.  Ook op de Solent hadden we stroom mee. De Volvo Ocean racer Dong Feng lag voor Cowes. Eenmaal in Portsmouth bleken daar ook de Abu Dhai en de SCA te liggen. Indrukwekkend. Een plaatsje gevonden in de Gosport marina.  Mooi beschut tegen de storm die dit weekend Engeland al treffen.

LOGSTAND 7344 nm. MOTORUREN. 664,4 hr.

 
 


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}