10,11 en 12 augustus Portsmouth

Vandaag de 10e gaan Simone, Thomas en Isabel op huis aan. Met de bus naar Southampton en vandaar met de bus naar Londen (stansted). Hier werd teruggevlogen met Ryanair naar Weeze.  Helaas nu alleen. ‘s middags met Eric en Dieneke de Spinnakertower ingeweest en in Old Portsmout een lekker biertje gedronken.  Maandag de 11e zijn Richard, Peter en Joost aangekomen. Om 12 uur waren ze op het station.  ‘S middags naar het explosion museum geweest. Viel een beetje tegen.  ‘S avonds op de Mustang weer een gezellig palaver. Besloten om dinsdags ook nog niet uit te varen.  Woensdagmorgen 04.15 uur staat op het programma. Nog steeds 5-7 stoten 8. Iets teveel van het goede. Morgen nog maar een dag vermaken in Portsmouth. Er is gelukkig genoeg te zien.

Op de 12e  naar het D-day museum geweest.  En de kust langs gelopen. Uiteraard weer een heerlijk biertje op het terras genuttigd. Beide dagen is het buiten de wind fantastisch weer geweest.

 

 
 

 


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}