4 en 5 augustus Helford River-Plymouth

Vandaag weer op tijd vertrokken om naar Plymouth te varen. Een tocht van 43 mijl. Er stond helaas weer niet zo veel wind. Daarna toch nog een stuk gezeild. De wind viel echter weer te ruim in. Afkruisen dus. We hadden ‘s morgens vroeg al de plaatsen gereserveerd in de Sutton Harbour, achter de sluis. Dat was wel nodig.  ‘S avonds was de palaverborrel bij ons, weer heel gezellig. De regen kwam gelukkig pas tegen twaalf uur. De hele nacht regen gehad en wind. Wij lagen goed.

De volgende dag was het alweer droog en mooi weer. Een dagje Plymouth gedaan de plaats waar Drake vertrok en aankwam van zijn wereldomzeiling.  Boven Plymouthstaat ook weer een indrukwekkend monument ter herinnering aan 1914-1918 en 1939-1945.  Plymouth was een marinestad. Simone heeft weer wat snuisterijen gekocht.
LOGSTAND 7181 nm. MOTORUREN 643,7 hr.

Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}