30 juli Falmouth-Scilly’s (port cressna)

Vertrek vanmorgen om 09.00 uur., ivm de ronding van Black Head en van Lizard Point. Slack bij HW Plymout minus 4 hr. Het weer was weer opgeknapt en er stond een heerlijk windje. Het leek bijna pal uit de richting van de Scilly’s te komen, echter draaide hij in gunstigere richting, zodat het in een keer  bezeild was. Aankomst in Port Cressna om 19.00 uur. De eerste baai. Fantastich uitzicht en vlakbij Hugt town op St Mary’s. Nog net aan de laatste mooring.

LOGSTAND 7046 nm. MOTORUREN 625 hr.

Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}