26 juli Dartmouth-Falmouth

Schitterend wakker worden op de river Dart. Vertrek staat gepland voor 08.00 uur, bestemming Falmouth. Hier moesten we na vertrek rekening houden met Start Point, weer een kaap waar het aardig tekeer kan gaan. Nu echter ivm het weer, goed te doen. Afstand naar Falmouth 69 nm.  In het begin weer geen wind, en geen wind bedoel ik geen wind. De zee is olieachtig glad.  Halverwege kregen we gelukkig een knoopje of 12 wind, heerlijk om te zeilen.

Om 20.00 kwamen we aan. Nog lekker nageborreld in de kuip.
Logstand 7001 nm. Motoruren 619,2 hr.  

Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}