25 juli Weymouth-Dartmouth

Om 10 uur vertrokken uit Weymouth. Om op het juiste moment Portland Bill te ronden. Het weer is weer vrij rustig. We kunnen daarom ook vlak om de kaap varen. Schitterend gezicht.  De wind is schijnbaar op de bon deze vakantie. Nu ook weer veel de motor bij om toch maar mijlen te maken. Dartmouth ligt 55 mijl weg. ‘S avonds om 19.30 kwamen we aan op de River Dart. Alsof je een set van Agatha Christie invaart. Fantastisch mooi. Huizen met een schitterend uitzicht. De havens en ligplaatsen liggen hier zeer goed beschut tegen eventueel slecht weer. 

Logstand 6932 nm. Motoruren 609,2 hr. 

Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}