21 juli Calais – Dover

Vanmorgen samen met de Blue Note, om 08.00 vertrokken uit Calais in de stromende regen. Gelukkig werd het droog een paar mijl op zee. Het werd steeds mooier weer, inclusief de wind. Overgestoken naar Calais in ruim 4 uur. Heerlijk gevaren. Weer een paar keer uit moeten wijken voor passerende grote scheepvaart. Voor Dover nam de wind behoorlijk toe. In Dover de rest van de groep weer ontmoet, behalve de Acqua Cheta, die direct doorgevaren is naar Southampton, ivm de opstappers. Jammer. We zagen ze op afstand voorbij komen op de spinnaker.
Logstand 6715 nm.  Motoruren 591,4 hr.


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}