Tijdens het pinksterweekend deed de stuurautomaat de AP24 vreemd. Alle functies werkten, maar het display vervaagde. Gedemonteerd en zsm naar AML gebracht. Bleek uiteindelijk vocht te zijn. Door de montage van de meters in het schot met achterkant in de bakskist, blijkt hij het condens niet goed kwijt te kunnen. AML heeft hem “geopereerd”en laten drogen. 28 juni hem weer opgehaald.  Doet het weer. De repeater blijkt ook last van vocht te hebben. Deze zelf open gemaakt om te laten drogen. Kijken of deze volgende week weer leven geeft.
Apparatuur van B&G gezien, die je elke gewenste functie kunt laten zien. Optie voor vervanging, is volledig uitwisselbaar met Simrad.


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}