7/8/9 juni Pinksterweekend

Het pinksterweekend samen met Simone doorgebracht. Heerlijk rustig naar De Goese Sas gevaren. Een heerlijk plekje. Helaas deed mijn stuurautomaat AP24 een beetje raar. Het display viel regelmatig weg, na onderzoek blijkt er condens/water in te zitten.  Inmiddels naar AML gebracht. Hopenlijk is hij de 27e weer klaar.  Zondagmorgen een klein stukje naar Goes gevaren.  Heerlijk in het kleine haventje gelegen. “de Werf”. Heerlijk op de markt gegeten.  Het weekend was fantastisch mooi op de nachten na, die met veel bliksem en donder gepaard ging.  Op zondag weer met zeer weinig wind terug gevaren naar St. Annaland.

LOGSTAND 6484 Nm. MOTORUREN  573,3 hr.


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}