21/22 juni


Dit weekend hadden we de vriendinnen van Isabel aan boord. Savon en Liz.  Heel gezellig. Op zaterdag met behoorlijke wind naar Burghsluis gevaren, waar de meiden nog even naar het strand gefietst zijn. ‘sAvonds hebben we heerlijk gecobt.  Een voortreffelijke aankoop geweest dit jaar. Deze zal van de zomer ook veel gebruikt gaan worden. Op zondag rustig teruggevaren naar St. Annaland. Weer een zeehond gezien onderweg. Dit keer op de Keeten. In de haven hebben de meiden nig heerlijk gezwommen.  We hadden weer geluk in Zeeland met het weer.

LOGSTAND 6523 Nm. MOTORUREN 574,8 hr.


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}