5 juni Oostende – Roompot

Het weer begint slecht vandaag regenachtig en een harde wind. Planning was om ca. 14.30 uur te vertrekken. In verband met het weer zouden we wel blijven liggen vandaag. Om 12.00 was het echter strak blauw, alleen de wind was nog hard 6/7 bf.  Toch maar blijven liggen. Verwachting morgen, oost ca. 5 knopen.  Om 15.00 uur toch maar besloten te gaan. Met veel wind. Uiteindelijk een mooie tocht gehad met flink wat kuilen onderweg.  Max. Speed rond 12 knopen. Uiteindelijk waren we om 21.00 in de Roompot haven.

LOGSTAND 6434 nm. MOTORUREN 563,6 hr. 

Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}