1 juni Duinkerken- Calais


FVandaag op een normale tijd vertrokken. 9 uur. Helaas gaat de NJoy niet meer verder mee. De knie van Jan Paul geeft teveel problemen. Zij gaan terug naar Nederland. Wij gaan vandaag naar Calais. Weinig wind maar stroom mee. Mooi op tijd in Calais om Eline op te pikken en Ronald uit te zwaaien. Deze keer buiten de haven aan een mooring blijven liggen. Gelijk de bijboot opgeblazen en de bb motor uitgeprobeerd. Alles functioneerde nog naar behoren.
LOGSTAND 6294 nm. MOTORUREN 558,5 hr.


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}