29 mei St. annaland-Roompot

Vanmorgen vertrokken vanuit St Annaland voor ruim een week rondzeilen met Ronald en Frans. Later in de week met Eline erbij. Bedoeling is Calais evt Boulogne, Dover en Ramsgate. We zullen zien hoever we komen.  Vandaag een goede wind gehad en ondanks de tegenstroom konden we goede voortgang maken. Tegen 16.00 uur waren we in de Roompot. Rondje gelopen op het park en ‘s avonds had Ronald pasta pesto gemaakt. Inmiddels waren Herman en z’n mannen ook binnengelopen vanuit de Heen. (Jan Paul en Bert) Morgenochtend 05.00 uur op en zorgen dat we om 06.00 bij de sluis zijn. Volgens de berekeningen helemaal stroom mee tot aan Oostende.

LOGSTAND 6200 nm MOTORUREN 554.1 hr


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}