26,27 en 28 april

Het seizoen is weer begonnen. Dit weekend gaan we samen met Bert en Annemarie van de Twister een weekendje zeilen.
Zaterdag rustig begonnen op koningsdag, want Simone moest eerst naar de tv kijken. Uiteindelijk de trossen los gegooid in St. Annaland. Op naar Zierikzee. Er stond een stevige wind zo weer voor de eerste keer. Altijd even wennen. Uiteindelijk heerlijk gezeild en in in Zierikzee nog even het stadje in geweest en naar de festiviteiten gekeken. Ook op beide schepen de windgevers naar beneden gehaald ivm defect. Op zondag vertrokken naar Burghsluis, altijd favoriet. Weinig wind maar fantastisch weer in tegenstelling tot de rest van het land. Heerlijk een stuk gefietst en nog even naar het strand en Burgh Haamstede geweest. ‘s Avonds heerlijk gegeten in het havenrestaurant “het oliegeultje”.
Op maandag afscheid genomen van Bert en Annemarie en weer naar Sint Annaland vertrokken.
Een heerlijk weekend om mee te beginnen.


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}