3 Augustus 2013

Dieppe naar Boulogne. 56 mijl. Bij het uitvaren stond er zo’n 15 knopen ware wind. In de loop van de dag liep dat op tot 25-30 knopen ware wind. De afstand afgelegd in een tij in 6,5 uur. Gemiddelde van 8,2 knoop. Super. De eerste echte zeildag van deze vakantie. Simone was ook mee. Dit ging verbazend goed. Zeker gezien de vorige  ervaringen. De invaart bij Boulogne was even heftig. Bonkig en een rare zeegang. Supertochtje. LOGSTAND 5678 Nm. MOTORUREN. 504,9 hr. 


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}