Vandaag in Fecamp tot 15.30 uur, dan het tij meepakken naar Le Havre. De Twister van Bert liep vanuit Dover ook Fecamp binnen. Hij had Guido en Nico als opstappers bij zich, onderweg naar Cherbourg. De tijd

gebruikt om lekker op de mountainbike naar boven te fietsen. Schitterend Uitzicht daarboven. Er staat wederom weer zeer weinig wind. 25 mijl gevaren. Stukje op de gennaker. Morgen wordt er slecht weer voorspeld. Weinig wind, maar wel windstoten tot 65 knopen. Dat is niet fijn. Zaterdag blijven we dan ook liggen. ‘S Middags om 15,00 uur komt mijn meisje aan op het station. Eindelijk. 

LOGSTAND 5531 Nm. MOTORUREN 493,5 hr. 

Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}