Gisterenavond kwam de laatste boot “papillon” ook binnen. Onderweg was één van de kinderen ziek geworden. Waarschijnlijk toch iets anders dan zeeziekte. Om 21.00 uur palaver. Met z’n allen besloten om nog een dag te blijven liggen, ook omdat er voor de woensdag weer geen wind zou staan. De boten uit Scheveningen hebben het hele stuk moeten motoren. Weer een stuk van 50 mijl zagen ze niet zitten. Ga vandaag maar eens op de fiets op pad. Cap Griz Nez moet heel mooi zijn.
Bleek inderdaad een mooie tocht.. Wimmereu is een mooie badplaats met een mooie boulevard. Uiteindelijk ca. 50 km gefiets vandaag, Op en neer route. Het was helaas niet zulk mooi weer dat je Engeland kon zien liggen. Om 18.00 uur weer palaver, Dieppe wordt het doel morgen. Het beloofd een mooie 3 a 4 Bf te gaan waaien. Misschien een 5. We zien wel. In ieder geval bezeild.
Wij vertrekken ongeveer 09.00 uur. Zijn we hopelijk rond 18.00  uur in Dieppe.


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}