14 Augustus 2013

Vandaag hebben we Wouter op bezoek gehad, samen met Morice en Joshua een neefje van Morice. Er stond gelukkig niet zo heel veel wind voor de landrotten. Het was prachtig weer. Even richting Zierikzee gevaren en daarna weer terug. Toen samen nog wat gegeten. ‘s Middags zijn we lekker met z’n twee├źn rondgefietst door de kop van het eiland. Ook nog even op het strand geweest. We wilden ook nog een lekker pannenkoek gaan eten in de molen, maar daar stond zo’n rij dat we maar lekker in de boot gegeten hebben. Uiteindelijk weer zo’n 20-25 km gefietst.

LOGSTAND 5871 Nm.  MOTORUREN 523,0 hr.


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}