24 juli is de boot de kant opgegaan om de beschadiging, ontstaan door de buurman, in de box te laten repareren. Op de vorige fot te zien was het een klein “plekje”, maar door inwatering is het balsahout tussen het polyester nat geworden, waardoor er meer materiaal weggehaald moest worden.

Uiteindelijk werd het:
Het weekend van 29 en 30 juli werd daarom ter harte genomen om de romp te poetsen en een nieuwe laag anti-fouling aan te brengen. Zaterdag kwam Frans mij helpen om de romp schoon te maken en te poetsen. Zaterdagavond en zondag was de anti-fouling aan de beurt. Zeg nou zelf; een nieuwe boot.

Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}