15 en 16 juni 2013

Dit weekend met Frans wezen varen. Zaterdag woei het al behoorlijk hard toen we uitvoeren. Wel even het Volkerak opgeweest op het fokje. Stond toen al 30 knopen wind in vlagen. Een half uurtje gevaren en toen toch maar besloten om te keren, aangezien het ‘s middags nog harder zou gaan waaien. Uiteindelijk was ht windkracht 8 geweest. Een goed besluit genomen. Daardoor de hele middag goed de romp van de boot gesopt en schoongemaakt.
Zondag was het nog steeds een behoorlijke wind. Op tijd uitgevaren voor een rondje Haringvliet. Sluis en brug werkten niet echt mee, zodat we pas om 12 uur door de Haringvlietbrug konden. Tot aan Middelharnis gevaren waarna omgekeerd werd om de brug om 16.00 uur weer te halen. Het weer was prima, licht bewolk en een goed windje.
Logboek 5205 Nm. Motor 466,4 Hr.


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}