18 augustus Blankenberge – Krammer

Vandaag de laatste lange tocht. Vertrokken om 11.00 uit Blankenberge richting Vlissingen. Er stond gelukkig nog steeds een heerlijk windje, helaas ging bij de laatste actie met de gennaker wat verkeerd. Resultaat een scheur van zo’n 30 cm. In Vlissingen, in de zeesluis zijn Herman en Maurice van boord gegaan, het station op nog geen 100 meter. Vanaf hier zijn Herman en Maurice verder gegaan met de trein. De rest alleen gevaren. Onderweg regelmatig overboord gesprongen om af te koelen. Via Veere en de Oosterschelde naar de Krammersluizen, waar ik om 22.00 uur aanlegde. Nog lekker een pilsje en lekker afgedoucht. Logstand 4753 Nm. Motoruren 430,4 uur.


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}