15 augustus Fecamp – Boulogne

Vanmorgen wederom om 06.00 uur losgegooid in Fecamp. Samen met de Twister, aangezien de Native en de Scheer niet zo vroeg weg wilden. Wij wilden optimaal van de stroom gebruik maken. Dat was goed bedacht, aangezien we vanaf het begin tot aan Boulogne stroom mee hadden. 16.00 uur lagen we in Boulogne. 76 mijl in 10 uur is lang niet slecht. Alle soorten wind gehad, hard, zacht, zuid oost en zuid. Er was slecht weer voorspeld, dit dreigde ook iedere keer, maar kwam gelukkig niet echt los. Al met al een geweldige zeildag gehad. Logstand 4616 Nm. Motoruren 422,4 uur.


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}