12 augustus Portrieux – Sark

Vandaag om 07.00 uur vertrokken uit St. Quai Portrieux voor de terugbrengtocht naar Nederland. Gisteren zijn alle opstappers weer gearriveerd en de schepen zijn weer vol. Simone, Thomas en Isabel zijn ook om 07.00 uur vertrokken met de auto. Na een matig begon, begon het toch lekker te waaien uit het zuidwesten. Snel de gennaker gehesen en deze kon 5 uur blijven staan. Na aankomst geankerd op Sark en een heerlijke duik genomen en wederom aan de drank, de bemanningen kwamen allemaal aanzwemmen. Daarna nog even met bijboot naar de wal en naar boven geklommen naar het dorp. Morgen 03.30 uur weg naar Cherbourg. Logstand 4413 Nm. Motoruren 405,2 uur.


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}