11 augustus Paimpol – Portrieux

Vandaag om 14.00 uur vertrokken vanuit Paimpol. Hoogwater, toch zaten we midden in de haven vast. M.b.v. de havenmeester kwamen we gelukkig weer los. Het eerste tochtje voor Herman en Maurice. Een inslingertochtje van ca. 15 mijl. Er stond een lekker windje, waarbij uiteraard weer jacht gemaakt werd op de Twister. Het is uiteindelijk gelukt, wat Bert eigenlijk niet toegeven wil. Simone en de kinderen bleven om lekker te zwemmen en kwamen met de auto na. Wij doken er in de haven nog even in. Morgen vangt de thuisreis helaas weer aan. Vertrek 07.00 richting Sark. Logstand 4360 Nm. Motoruren 401 uur.


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}