08 augustus Morlaix – Port Blanc

Vanmorgen om 09.00 uur het sluisje in Morlaix genomen (hij draait 3 keer) en de rivier afgezakt. Wat is het hier mooi. Zie de foto’s. Op EEG naar Port Blanc. Het leek erop dat het de hele weg motoren werd, maar er kwam gelukkig toch wat wind. Toen de stroom tegen ging staan moest de motor helaas wel weer bij. Toen kwam een mooi pareltje in zicht, Port Blanc. Wat is het hier mooi, verscholen achter de ritsen was het een drukte van belang met allemaal kleine bootjes vanaf de wal. Hier konden we aan een mooring liggen. ‘s nachts schommelde het door de swell toch nog behoorlijk. Logstand 4320 Nm. Motoruren 396,3 uur.


Tags


You may also like

17 maart poetsen

17 maart poetsen

Schoonmaak en Anti-fouling

Schoonmaak en Anti-fouling
Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}